Artikel

Welke tools gebruiken onze operatoren om in uw naam te chatten?

Geschreven door
Laurent Maeter
Welke tools gebruiken onze operatoren om in uw naam te chatten?

Wanneer een bedrijf zijn live chat wil uitbesteden, rijst vaak de vraag: "Hoe kunnen operators met mijn klanten chatten, wetende dat ze niet dagelijks in mijn bedrijf werken?".

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: onze agenten gebruiken twee unieke tools die vooraf zijn afgestemd op het bedrijf waarvoor ze zullen chatten.

Het eerste hulpmiddel bestaat uit een database met vragen/antwoorden (FAQ). Dankzij deze lijst vinden onze chatters het antwoord op bijna alle vragen van uw bezoekers. Als deze vraag nog niet in onze bestanden zit, zorgen wij ervoor dat we het juiste antwoord vinden en voegen dit toe aan onze FAQ. Dit gebeurt altijd in overleg met onze klant.

Naast deze FAQ-lijst hebben wij voor elke sector vooraf "processen" opgesteld, die wij Roadmaps noemen. Deze stellen de chatoperator in staat om een rode draad te volgen, afhankelijk van de situatie waarin de bezoeker zich bevindt en de vraag die hij stelt. Met dit stappenplan is de operator in staat om de juiste vraag op het juiste moment te stellen en op die manier een optimale service te verlenen. Idealiter wordt de bezoeker via een lead omgezet in een prospect door het verkrijgen van zijn persoonlijke contactgegevens.

Deze bestanden worden dus voortdurend bijgewerkt. Onze aanwezigheid in meerdere sectoren is hier een geschenk: wij leren regelmatig van verschillende klanten. Dankzij de optimalisatie van deze bestanden zal de chat operator snel kunnen antwoorden op alle specifieke vragen van uw bezoekers. Zo groeit onze ervaring en zijn er maar weinig vragen die onze agenten niet kunnen beantwoorden tijdens een live chat!

Wilt u meer horen? Boek nu een demo en krijg een gratis proefmaand!

Meer interessante artikelen

Hoe kan live chat uw twijfelende prospects overtuigen?

Hoe combineer ik mijn live chat met mijn marketingstrategie?

Voor welke sectoren is een live chat interessant?

qsdqsd

qsdqsd

qsdq

Klaarom te beginnen ?
Praat met een adviseur !