Wij streven naar tevreden klanten van onze klanten!

Bij Welivechat draait het allemaal om vlot teamwork en waardevolle partners. De focus op het beste naar boven halen uit uw website, zodat de bezoeker kan genieten van 100% tevredenheid, is voor ons een vanzelfsprekendheid! Op het einde van de dag is Welivechat tevreden wanneer het de klanten van onze klanten heeft kunnen verderhelpen. Want we weten maar al te goed dat een tevreden klant een waardevolle klant is. En dit geldt ook voor ons!

Wat doen we?

Welivechat biedt een brede waaier aan communicatieoplossingen in de vorm van chat diensten. Deze verlichten de werkdruk op uw personeel en reiken opportuniteiten aan voor de groei van uw onderneming! Efficiëntie is een ‘keyword’ in onze bedrijfsvoering en deze dragen we graag over naar onze klanten. We vertalen chat software naar waardevolle gesprekken met prospects en zetten geïnteresseerde bezoekers om naar leads. Zo kan de klant zich focussen op zijn belangrijkste taken.

Onze waarden

Mensgericht
Perspectief
Prestatiegericht
Kwaliteit
Passie
Plezier

Wie zijn we?

Als enige aanbieder van een dergelijke Live Chat service in België staan we op het voorfront van deze in populariteit groeiende klantbenadering. Een team van jong volwassenen met reeds stevige ervaring in het werkgebied en een gegronde passie voor het chatten zit aan de bron van Welivechat. We zijn continu op zoek naar leermogelijkheden en evolueren mee met de diverse sectoren en markten waarin we actief zijn.

Huidige open posities

Wil jij ons team joinen?

We zijn altijd op zoek naar talent.

dark arrow icon

Ready to dive in?
Talk with an advisor !