Externaliseer uw live chat dienst

en ervaar een efficiënte en effectieve leadgeneratie!
Gespreksbel

Onze oplossingen

Ontdek enkele van onze oplossingen

Welivechat converteert uw bezoekers in prospects

Optimaliseer uw klantervaring door uw website menselijker te maken

Uw bezoekers zijn op zoek naar informatie op uw website

Live chat is een ideaal middel om uw klanttevredenheid te verhogen en uw commerciële doelstellingen te bereiken. Onze agents leiden uw bezoekers in hun koopproces.
Deze tool is 7/7 beschikbaar van 9u tot 22u. Het vermenselijkt uw website door onmiddellijke hulp te bieden aan uw potentiële klanten.

1
Bezoekers op zoek naar informatie
Superheld agent
2

Onze agenten nodigen bezoekers uit om pro-actief te chatten.


Onze chatsoftware nodigt al uw bezoekers automatisch uit om met onze agenten te chatten. Deze uitnodigingen zijn gericht op basis van de vastgestelde noden en behoeften van elke klant. Onze agenten zullen communiceren met uw bezoekers door het volgen van een vooraf gedefinieerd script. 

De agent helpt de bezoeker en verzamelt zijn persoonlijke gegevens om kwalitatieve leads te genereren

Zorg voor een perfecte eerste indruk en onderscheid u van uw concurrentie. Een bezoeker die gechat heeft, staat open om zijn persoonlijke gegevens achter te laten met als doel gecontacteerd te worden. Deze informatie wordt vervolgens naar u verzonden. Van daaruit kunt u het verkoopproces oppakken en een sterke relatie opbouwen met uw nieuwe klant. Samen met u bepalen we de optimale strategie. Want elke doelgroep heeft een andere aanpak nodig. 

3
Loodgeneratie

Nieuwsgierig?

Ontdek een aantal van onze artikelen

4 voornaamste voordelen

Een live chat op uw website brengt veel voordelen met zich mee. Ontdek hoe Welivechat kan helpen uw klantrelatie en verkoop te verhogen.

Meer voordelen
icoon donkere pijl
Verhoogt de verkoop

Humanisering van uw website

Openingstijden

Verdubbeling openingsuren

Gegevens en aanknopingspunten

Genereren van leads en afspraken

Ervaring van klanten

Klanttevredenheid

Ondersteuning Live chat

De op maat gemaakte solution voor uw bedrijf

Benieuwd naar de impact van onze diensten op uw bedrijf? Ontdek onze oplossingen en neem contact met ons op om te beginnen !

Ontdek
icoon donkere pijl

Customer
Stories

Uitstekend 4.7 op5

Vruchtbare samenwerking

We werken sinds mei 2020 samen met Welivechat. In slechts 5 maanden tijd zijn onze verkoopcijfers bijna verdubbeld en is het aantal bezoekers van onze website met bijna 14% gestegen! Ik ben blij met deze vruchtbare samenwerking en beveel ze ten zeerste aan.

Procahr Manager
Antoine Heuschen
Directeur Procahr SRL

Groeiend klantenbestand

In het begin was ik een beetje weerhoudend, maar eens ik de stap heb ondernomen was ik verrast van de kwaliteit van live chat. Dankzij de chat groeit mijn klantenbestand steeds meer.

Aku Soundsystem Manager
Jordi Van Densen
CEO Aku

Uitstekende kennis van ons assortiment

Wij kozen om in zee te gaan met Welivechat door hun uitstekende kennis van onze producten en een service die 7 dagen op 7 beschikbaar is. Dit is namelijk heel belangrijk in onze sector, want er zijn zoveel prospects die interesse tonen en snel een antwoord willen op hun vraag.

Daarnaast is een live chat heel belangrijk want de aankoop van een wagen is niet alledaags. De klant wil verder geholpen worden door een persoon die inspeelt op de wensen en noden van de klant. En dit is exact wat Welivechat doet. We zagen onze leads stijgen en de investering is na 1 à 2 verkopen al meteen terugbetaald. Daarnaast biedt het een goede kans om onze SEO te verbeteren en dit leidt tot een betere zichtbaarheid van ons bedrijf. Alleen maar voordelen dus!

Gégo Team Manager
Victor Gégo
Marketing Manager Toyota Gégo

Klaarom te beginnen ?
Praat met een adviseur !